Організація Consumer Reports визнала, що більше не може рекомендувати до покупки седан Tesla Model 3. Судячи з усього, компанія Tesla зледащіли, і випускає авто вже з проблемами прямо з заводу.

Власники електрокара звертають увагу на неякісну фарбування і часті зависання центрального дисплея, який є мозком авто.

Експерти некомерційної організації Consumer Reports повідомили про ці результати у щорічному звіті, який включає дані про приблизно 470 000 транспортних засобів. Після публікації звіту акції Tesla впали більш ніж на 2,7%.

Цікаво, що власникам, схоже, подобається Model 3. Вона отримала вищі оцінки в недавньому опитуванні задоволеності власників, який теж проводила Consumer Reports, а також отримала високі бали за результатами дорожніх випробувань. Втім, ці оцінки могли поставити просто тому, що Tesla має купу незвичайних фішок, якими не можуть похвалитися інші авто.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Представники Tesla відповіли, що всі проблеми були в минулому і до теперішнього часу велика частина з них вже усунена шляхом внесення відповідних поліпшень в конструкцію і виробничий процес. Однак, про інших проблемних місцях в авто немає ніякої інформації, адже зависання дисплея - це не єдина проблема.

Нагадаємо, що програмістам вдалося встановити Android на Nintendo Switch. Повідомляється, що тепер ігрова приставка може працювати як повноцінний планшет. Втім, деякий функціонал все ж виявився недоступним через несумісність Android з чіпсетом Nintendo.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Viber раптово стане платним. Повідомляється, що для власників ботів, створили нові виплати. Тепер вони повинні виплачувати близько 4 500 доларів кожен місяць за стабільну роботу їх бота. Втім, звичайних користувачів це не стосується. Швидше за все, ботів стане набагато менше.

Знай.uа писав, що деякі програми для iPhone передають ваші дані компанії Facebook. У свою чергу найбільша соцмережа передає ці дані стороннім особам. Таким чином, сторонні компанії створюють для вас рекламу, яку і відображають в Facebook і решти додатках.