Колишній глава Apple Стів Джобс виділявся крім іншого тим, що іноді особисто відповідав на листи користувачів. Це ж робить і нинішній глава компанії Тім Кук. Втім, ми дізналися трохи інформації про те, як розвивалася лінійка розумний годинників від яблучної корпорації.

Джерело розповіло досить цікаву історію, пов'язану з цим аспектом. Як виявилося, саме листи користувачів і той факт, що в Apple їх читають, вплинув на однин з найпопулярніших нині пристроїв компанії.

Спочатку компанія запустила свій розумний годинник, роблячи акцент на спортивну складову, на дизайні і можливості watchOS. Однак, вже після виходу першої версії годинників, компанію почали завалювати листами з подяками. Справа в тому, що девайс від Apple допоміг виявити величезну кількість хвороб.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Один з колишніх співробітників Apple, який і розповів цю історію, зазначив, що ці листи були несподіванкою для компанії. Втім, після цього компанія вирішила додати кілька цікавих функцій для моніторингу здоров'я.

Нагадаємо, що програмістам вдалося встановити Android на Nintendo Switch. Повідомляється, що тепер ігрова приставка може працювати як повноцінний планшет. Втім, деякий функціонал все ж виявився недоступним через несумісність Android з чіпсетом Nintendo.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Viber раптово стане платним. Повідомляється, що для власників ботів, створили нові виплати. Тепер вони повинні виплачувати близько 4 500 доларів кожен місяць за стабільну роботу їх бота. Втім, звичайних користувачів це не стосується. Швидше за все, ботів стане набагато менше.

Знай.uа писав, що деякі програми для iPhone передають ваші дані компанії Facebook. У свою чергу найбільша соцмережа передає ці дані стороннім особам. Таким чином, сторонні компанії створюють для вас рекламу, яку і відображають в Facebook і решти додатках.