На що проходить в Барселоні виставці MWC компанія OnePlus поки не представила жодного готового смартфона, зате, як і обіцяли, показала прототип свого першого 5G-пристрої. Втім, користувачі чекали саме нового смартфона OnePlus 7, який отримає топову камеру, процесор, а також відмінний дизайн.

Презентація проходила за зачиненими дверима, для вузького кола. Також смартфон з підтримкою 5G був представлений на спеціальному стенді, але за склом і в захисному чохлі, який не дозволив розглянути прототип детально і зі всіх сторін. Втім, і цього достатньо, щоб зрозуміти, яким буде смартфон майбутнього.

На екрані демонструвалася гра, яка працювала в хмарі через мережу 5G. Дисплей пристрою витягнутий —швидше за все, з співвідношенням сторін 21:9, як у сьогоднішнього дебютанта Sony Xperia 1 з кінематографічним екраном. Однак, чи буде в цьому смартфоні дисплей з підтримкою 4K-картинки - невідомо.

Також схоже, що у смартфона немає вирізів. Де сховали фронтальну камеру поки незрозуміло.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Нагадаємо, що програмістам вдалося встановити Android на Nintendo Switch. Повідомляється, що тепер ігрова приставка може працювати як повноцінний планшет. Втім, деякий функціонал все ж виявився недоступним через несумісність Android з чіпсетом Nintendo.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Viber раптово стане платним. Повідомляється, що для власників ботів, створили нові виплати. Тепер вони повинні виплачувати близько 4 500 доларів кожен місяць за стабільну роботу їх бота. Втім, звичайних користувачів це не стосується. Швидше за все, ботів стане набагато менше.

Знай.uа писав, що деякі програми для iPhone передають ваші дані компанії Facebook. У свою чергу найбільша соцмережа передає ці дані стороннім особам. Таким чином, сторонні компанії створюють для вас рекламу, яку і відображають в Facebook і решти додатках.