Починаючи з сьогоднішнього дня користувачам для завантаження і установки на смартфони Xiaomi доступна прошивка MIUI 10 Global Beta 9.2.21, яка поки що знаходиться в стадії бета-тестування, проте вже зараз її можуть встановити на свої гаджети майже всі бажаючі, подавши заявку на участь у такому на офіційному форумі. Однак, прошивка отримала величезну кількість нововведень. Наприклад, тепер є підтримка української мови, а також можливість отримати доступ до Google Play і до самих додаткам в магазині.

Якщо встановити нову прошивку, в меню налаштувань з'явиться спеціальний розділ під назвою App Lock, який дозволяє включити захист будь-яких програм та ігор на мобільному пристрої Xiaomi, причому не тільки за допомогою сканера відбитків пальців або ж звичайного PIN-коду, а за рахунок сканера особи Face Unlock. таким чином, можна захистити не тільки вхід у саму систему, але і самі додатки.

Технологія Face Unlock працює навіть при досить поганому освітленні, а для роботи вона сканує близько 200 точок особи, що дозволяє їй працювати максимально точно і ефективно.

Тепер у хакерів просто немає шансів на непомітне проникнення в пам'ять вашого смартфона.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що програмістам вдалося встановити Android на Nintendo Switch. Повідомляється, що тепер ігрова приставка може працювати як повноцінний планшет. Втім, деякий функціонал все ж виявився недоступним через несумісність Android з чіпсетом Nintendo.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Viber раптово стане платним. Повідомляється, що для власників ботів, створили нові виплати. Тепер вони повинні виплачувати близько 4 500 доларів кожен місяць за стабільну роботу їх бота. Втім, звичайних користувачів це не стосується. Швидше за все, ботів стане набагато менше.

Знай.uа писав, що деякі програми для iPhone передають ваші дані компанії Facebook. У свою чергу найбільша соцмережа передає ці дані стороннім особам. Таким чином, сторонні компанії створюють для вас рекламу, яку і відображають в Facebook і решти додатках.