Індійський інсайдер Ішан Агарвал, прогнози якого часто збуваються, розкрив дату анонса гаряче очікуваного бюджетного смартфона Samsung. Звичайно ж, мова про модель Samsung Galaxy M30. Інсайдер повідомляє, що корейська корпорація представить світу цей апарат вже 5 березня. Охоче віримо.

Нагадаємо, зараз старшою моделлю в новоспеченій лінійці бюджетних смартфонів Samsung-Galaxy M20, старт продажів якої в Україні багато чекають з великим нетерпінням. Варто відзначити, що рекомендована ціна на смартфон складає всього 5 555 гривень, так що на нього безперечно варто звернути увагу при виборі нового девайса.

Модель Galaxy M30 розташується на сходинку вище Galaxy M20, запропонує ще більш привабливі характеристики. За попередніми даними, при ціні $210 пристрій запропонує SoC Exynos 7904. Втім, камери будуть не топовими. Але і іншого від бюджетної лінійки очікувати не варто. Також у Galaxy M30 буде ємний акумулятор ємністю 5000, і це дуже багато навіть для флагманських моделей.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Nokia представила бюджетний смартфон. Ціна девайсу-всього 99 доларів, і за такі гроші користувач отримає величезний дисплей, 1 Гб ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті і 8 Гб постійної пам'яті. Камери теж досить слабкі - 13 мп основна і 5 мп фронтальна. Для спілкування в соцмережі і прослуховування музики смартфона більш ніж достатньо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія OnePlus представила незвичайний смартфон з підтримкою 5G. Серед іншого, девайс отримав непогані характеристики, а також потужний процесор. Варто відзначити, що розгледіти смартфон немає можливості, так як закрили в прозорому стенді.

Знай.uа писав, що Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року, отримає четверну камеру. До того ж, девайс обзаведеться непоганим стилусом, який зможе навіть робити знімки, а також відповідати на дзвінки.