Для установки на комп'ютери зараз є дуже багато різних операційних систем, включаючи Linux, macOS, Android і звичайно ж Windows. Всі вони володіють своїми особливостями, але найпоширенішою ОС серед всіх сучасних системі Windows 10. Однак, в недавньому оновлення “десятки”, користувачі виявили незвичайні файли, яких раніше не було в системі.

Тепер в ОС містяться інструкції про те, як можна запускати ігри від Xbox One на комп'ютерах, проте користувачам поки що доступні лише якісь частини даних інструкцій, тому як повних в програмному забезпеченні поки що немає. Судячи з усього, компанія Microsoft планує ще раз спробувати поєднати пк-геймінг з Xbox іграми. Будемо сподіватися, що цього разу все буде вдало, адже кожен з нас хотів спробувати ексклюзивні для консолі ігри на своєму комп'ютері.

Для цього створюється спеціальне програмне забезпечення, яке дозволить запускати ігри від приставки Xbox One на комп'ютерах, що працюють під управлінням Windows 10. Вже зараз користувачі операційної системи для PC можуть завантажити і встановити гру State of Decay. Однак, функціонал поки обмежений, так що оцінити виконану роботу Microsoft ще рано.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Nokia представила бюджетний смартфон. Ціна девайсу-всього 99 доларів, і за такі гроші користувач отримає величезний дисплей, 1 Гб оперативної пам'яті і 8 Гб постійної пам'яті. Камери теж досить слабкі - 13 мп основна і 5 мп фронтальна. Для спілкування в соцмережі і прослуховування музики смартфона більш ніж достатньо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія OnePlus представила незвичайний смартфон з підтримкою 5G. Серед іншого, девайс отримав непогані характеристики, а також потужний процесор. Варто відзначити, що розгледіти смартфон немає можливості, так як закрили в прозорому стенді.

Знай.uа писав, що Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року, отримає четверну камеру. До того ж, девайс обзаведеться непоганим стилусом, який зможе навіть робити знімки, а також відповідати на дзвінки.