28 лютого на презентації в Індії компанія Samsung представить три нових смартфона A-серії. Зараз один з них з'явився на рендерах. Втім, про деякі новинки ми вже знаємо практично все.

Мова йде про смартфон Galaxy A10. На жаль, перші живі фото девайса не дозволяють його розглянути з усіх боків, адже він в чохлі. Судячи з фото, смартфон від Samsung отримає широкоформатний дисплей Infinity-V з вирізом. Девайс отримає фронтальну камеру зі спалахом. На правій бічній грані смартфона встановлять кнопку живлення і кнопки регулювання гучності, а на нижній — порт для зарядки (швидше за все microUSB), мікрофон і роз'єм для навушників. Втім, нічого революційного нам не покажуть, але від такого смартфона іншого очікувати і не варто.

На жаль, подробиць про Galaxy A10 не так багато. Ми лише знаємо, що смартфон отримав PLS TFT-екран. Якщо вірити тесту Geekbench, за продуктивність новинки буде відповідати восьмиядерний процесор Exynos 7885 з тактовою частотою 1.35 ГГц в парі з 2 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті. Звичайно, про крутих іграх можна забути, а ось для спілкування в мережі і перегляду відео продуктивності точно вистачить.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Nokia представила бюджетний смартфон. Ціна девайсу-всього 99 доларів, і за такі гроші користувач отримає величезний дисплей, 1 Гб оперативної пам'яті і 8 Гб постійної пам'яті. Камери теж досить слабкі - 13 мп основна і 5 мп фронтальна. Для спілкування в соцмережі і прослуховування музики смартфона більш ніж достатньо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія OnePlus представила незвичайний смартфон з підтримкою 5G. Серед іншого, девайс отримав непогані характеристики, а також потужний процесор. Варто відзначити, що розгледіти смартфон немає можливості, так як закрили в прозорому стенді.

Знай.uа писав, що Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року, отримає четверну камеру. До того ж, девайс обзаведеться непоганим стилусом, який зможе навіть робити знімки, а також відповідати на дзвінки.