Дизайнер і творець концептів Лео Валле зібрав найбажаніші нововведення користувачів і об'єднав їх в своєму концепті iOS 13, до релізу якої, до речі, залишається всього близько півроку. Втім, такий iOS 13 безумовно сподобається більшості власників iPhone. Не факт, що всі функції з'являться в релизной нової версії iOS, але мріяти не заборонено.

Насамперед Валле вирішив переробити інтерфейс регулювання гучності. У своєму концепті він відмовився від величезної іконки динаміка, яка закривала всю важливу інформацію на дисплеї.. У виконанні Валле той же елемент операційної системи перемістився на ліву сторону екрану, став помітно компактніше і позбавився від архаїчних градацій, які дизайнер вирішив замінити на більш мінімалістичний повзунок. Втім, такий дизайн явно цікавіше, і вписується в концепцію продукції Apple.

Багатозадачність в iOS 13, на думку Валле, також повинна зазнати деякі перетворення. Наприклад, вважає дизайнер, цілком можна зробити вікна запущених програм менше, ніж зараз, виділивши місце для компонентів з Пункту управління. Для тих, хто любить багатозадачність, ця функція явно сподобається.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нічний режим, вважає дизайнер, теж повинен з'явитися в iOS 13. Оскільки він і правда полегшує сприйняття для багатьох користувачів в умовах недостатнього освітлення, Apple повинна піти на поступки. Нагадаємо, що iOS 13 представлять вже в червні 2019 року.

Нагадаємо, що компанія Nokia представила бюджетний смартфон. Ціна девайсу-всього 99 доларів, і за такі гроші користувач отримає величезний дисплей, 1 Гб оперативки і 8 Гб постійної пам'яті. Камери теж досить слабкі - 13 мп основна і 5 мп фронтальна. Для спілкування в соцмережі і прослуховування музики смартфона більш ніж достатньо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія OnePlus представила незвичайний смартфон з підтримкою 5G. Серед іншого, девайс отримав непогані характеристики, а також потужний процесор. Варто відзначити, що розгледіти смартфон немає можливості, так як закрили в прозорому стенді.

Знай.uа писав, що Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року, отримає четверну камеру. До того ж, девайс обзаведеться непоганим стилусом, який зможе навіть робити знімки, а також відповідати на дзвінки.