У мережі продовжують з'являється витоку про наступну флагманської лінійки смартфонів Huawei P30. На цей раз стали відомі деякі характеристики Lite-версії пристрою. Так, смартфон не отримає всіх флагманських фішок Pro-версії, але ось камера зможе здивувати будь-кого. Якщо Huawei 20P обійшов iPhone XS Max за якістю фото, нова модель однозначно покращить ці показники.

Новинку помітили в базі даних китайського сертифікаційного агентства TENAA з номером моделі MAR-TL00. Згідно витоку, пристрій оснастять дисплеєм з діагоналлю 6.15 дюймів і роздільною здатністю Full HD+ (2340×1080p). На жаль, всіх деталей про смартфоні немає, але девайс абсолютно точно отримає акумулятор на 3240 маг з швидкою зарядкою потужністю 18 Вт. Так, на сьогоднішній день це слабкий показник, але от ціна девайса буде не такою величезною, якщо порівнювати зі звичайною версією пристрою.

Інформацію про процесор смартфона TENAA поки не розкрила. Якщо вірити чуткам, це буде восьмиядерний чіп середнього рівня Kirin 710 або флагманський SoC Kirin 980. Ще новинці приписують 6/8 ГБ оперативної пам'яті, потрійну камеру і сканер відбитків пальців на задній стороні. Дата анонсу запланована на 26 березня, так що чекати залишилося трохи менше місяця.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Nokia представила бюджетний смартфон. Ціна девайсу-всього 99 доларів, і за такі гроші користувач отримає величезний дисплей, 1 Гб оперативки і 8 Гб постійної пам'яті. Камери теж досить слабкі - 13 мп основна і 5 мп фронтальна. Для спілкування в соцмережі і прослуховування музики смартфона більш ніж достатньо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія OnePlus представила незвичайний смартфон з підтримкою 5G. Серед іншого, девайс отримав непогані характеристики, а також потужний процесор. Варто відзначити, що розгледіти смартфон немає можливості, так як закрили в прозорому стенді.

Знай.uа писав, що Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року, отримає четверну камеру. До того ж, девайс обзаведеться непоганим стилусом, який зможе навіть робити знімки, а також відповідати на дзвінки.