Компанія з Купертіно продовжить удосконалювати можливості збору даних про здоров'я користувача, так що фанати продукції від Apple можуть спати спокійно.

Apple Watch наступного покоління навчиться аналізувати сон користувача. Це дозволить дізнатися ще більше інформації про своє тіло і здоров'я в цілому.

Компанія тестує цю можливість вже кілька місяців. Користувачам вона стане доступна в 2020 році і буде реалізована в новому поколінні Apple Watch. Звичайно ж, про дату виходу нової версії розумних годин Apple Watch 5 немає ніякої інформації.

Головне нововведення в Apple Watch Series 4, останньому поколінні годин, — можливість виміру ЕКГ. Вона стала доступна в грудні 2018 року. Також аксесуари вміють розпізнавати падіння і можуть викликати швидку, якщо носій довго не піднімається. До того ж, ця функція працює, і навіть вже врятувала кілька життів. Будемо сподіватися, що компанія рухається у правильному напрямку.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Nokia представила бюджетний смартфон. Ціна девайсу-всього 99 доларів, і за такі гроші користувач отримає величезний дисплей, 1 Гб оперативки і 8 Гб постійної пам'яті. Камери теж досить слабкі - 13 мп основна і 5 мп фронтальна. Для спілкування в соцмережі і прослуховування музики смартфона більш ніж достатньо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія OnePlus представила незвичайний смартфон з підтримкою 5G. Серед іншого, девайс отримав непогані характеристики, а також потужний процесор. Варто відзначити, що розгледіти смартфон немає можливості, так як закрили в прозорому стенді.

Знай.uа писав, що Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року, отримає четверну камеру. До того ж, девайс обзаведеться непоганим стилусом, який зможе навіть робити знімки, а також відповідати на дзвінки.