Компанія Avenir Telecom, яка показала світові смартфони під брендом Energizer, показала смартфон з гнучким екраном Energizer Power Max P8100S. Втім, це не дивно, адже Samsung та Huawei вже представили свої складні версії смартфонів. Черга дійшла і до Avenir Telecom.

Energizer вирішили піти по стопах Samsung, використавши конструкцію з двома екранами — одним великим, який складається всередину, і одним маленьким, який використовується у разі телефону в закритому стані.

Основою Energizer Power Max P8100S служить SoC Qualcomm Snapdragon 855, доповнена модемом 5G, 8 ГБ ОЗУ і 256 ГБ флеш-пам'яті. Втім, ніхто і не сумнівався, що девайс отримає топовий чіпсет. Звичайно ж, це вдарить по ціні, але інші процесори не здатні працювати з двома екранами.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Здвоєна основна камера включає модулі дозволом 48 і 12 Мп, фронтальна камера побудована на 24-мегапиксельном сенсор зображення. До речі, акумулятор можна назвати величезним навіть для гнучкий смартфонів, адже смартфон отримав батарею на 10 000 маг, і це дуже великий показник.

На жаль, даних про розмірах і масі немає, але візуально за фотографіями цілком можна оцінити габарити. Так, на титул рекордно тонкого він явно не претендує.

Ціна Energizer Power Max P8100S — 850 євро, що приємно здивувало фанатів. Тепер і серед таких смартфонів є свій бюджетник.

Нагадаємо, що Apple Watch Series 5 отримають унікальну функцію, якої немає навіть у конкурентів. Повідомляється, що девайс навчиться стежити за сном свого власника, що дозволить отримувати більш точну інформацію про стан свого здоров'я. Швидше за все, девайс покажуть світу вже у вересні 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony назвала дату смерті ігрової консолі PS Vita. Повідомляється, що ігрова консоль не користувалася величезною популярністю, у зв'язку з чим компанія вирішила припинити постачання і виробництво цієї портативної ігрової приставки.

Знай.uа писав, що Xiaomi Pocophone F1 різко впав в ціні. Нагадаємо, що на момент початку продажів девайс продавався за ціною в 10 тисяч гривень. Тепер же девайс можна придбати на території України за 8 000 гривень.