На виставці MWC 2019 компанія OPPO показала перший смартфон, оснащений камерою з 10-кратним оптичним збільшенням. Але над такою технологією працюють і інші компанії. Втім, ніхто і не сумнівався, що всі нововведення для камери потраплять і в смартфон Huawei P30 Pro, який також отримає функцію 10-кратного оптичного збільшення.

Віце-президент Huawei по мобільних продуктів Брюс Лі опублікував в соцмережі Weibo кілька фотографій. На них зображена базова станція 5G, встановлена Huawei і Vodafone. При цьому знімки були зроблені при різних фокусних відстанях. Саме таким чином нам вирішили показати 10-кратний зум у дії.

Третій знімок зроблений при стандартному фокусній відстані, у кадр потрапила також територія, що оточує будівлю з базовою станцією. Нарешті, останній кадр знятий при використанні надширококутний об'єктив.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Завдяки цьому в кадр потрапило ще більше простору. Втім, всі знімки виявилися дуже якісними, а технологія зума практично не спотворює якість фото. Немає сумнівів, що смартфон отримає одну з кращих камер в світі. Втім, чекати залишилося недовго. Смартфон покажуть світу вже в березні 2019 року.

Нагадаємо, що Apple Watch Series 5 отримають унікальну функцію, якої немає навіть у конкурентів. Повідомляється, що девайс навчиться стежити за сном свого власника, що дозволить отримувати більш точну інформацію про стан свого здоров'я. Швидше за все, девайс покажуть світу вже у вересні 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony назвала дату смерті ігрової консолі PS Vita. Повідомляється, що ігрова консоль не користувалася величезною популярністю, у зв'язку з чим компанія вирішила припинити постачання і виробництво цієї портативної ігрової приставки.

Знай.uа писав, що Xiaomi Pocophone F1 різко впав в ціні. Нагадаємо, що на момент початку продажів девайс продавався за ціною в 10 тисяч гривень. Тепер же девайс можна придбати на території України за 8 000 гривень.