Компанія Swatch подала в суд на Samsung і звинуватила корейців в копіюванні циферблатів моделей годинників брендів, що належать Swatch Group. Сума позову — 100 млн доларів. Судячи з усього, у компанії є купа доказів нахабного розкрадання ідей від Samsung.

Згідно з заявами представників швейцарської компанії, 30 циферблатів для недавно представлених смарт-годинників Samsung Galaxy Watch Active, “ідентичні або практично ідентичні” тим, що застосовуються на годинниках Swatch. Судячи по фото, на яких порівнюють годинники Samsung і Swatch можна помітити, що дизайн був явно взятий з звичайних люксових аксессуарів.

Циферблати для годинників Samsung були створені сторонніми розробниками, але доступні в офіційному магазині Galaxy Apps store і корейська компанія отримує з цього прибуток. Наприклад, Samsung скопіювала дизайн годинників, які продаються за ціною в 650 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Швейцарці стверджують, що звернулися до представників Samsung ще в кінці грудня, натякнувши, що дизайн явно схожий з ексклюзивними екземплярами. У свою чергу, Samsung не визнала своєї провини. Подивимося, чим закінчиться ця справа.

Нагадаємо, що Apple Watch Series 5 отримають унікальну функцію, якої немає навіть у конкурентів. Повідомляється, що девайс навчиться стежити за сном свого власника, що дозволить отримувати більш точну інформацію про стан свого здоров'я. Швидше за все, девайс покажуть світу вже у вересні 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony назвала дату смерті ігрової консолі PS Vita. Повідомляється, що ігрова консоль не користувалася величезною популярністю, у зв'язку з чим компанія вирішила припинити постачання і виробництво цієї портативної ігрової приставки.

Знай.uа писав, що Xiaomi Pocophone F1 різко впав в ціні. Нагадаємо, що на момент початку продажів девайс продавався за ціною в 10 тисяч гривень. Тепер же девайс можна придбати на території України за 8 000 гривень.