OnePlus — одна з небагатьох компаній, яка досі не встановлює свої смартфони технологію бездротової зарядки. Ходили чутки, що її отримає OnePlus 7, але схоже, це не так. Це дуже розчарує користувачів, адже система бездротової зарядки тільки починає набирати популярність серед більшості користувачів. Практично всі виробники смартфонів намагаються відмовитися від проводів для зарядки, впроваджуючи свої апарати нову технологію. Втім, смартфон сподобається тим, хто не готовий переходити на нову технологію з деяких причин.

Генеральний директор OnePlus Піт Лау (Pete Lau), після закритого показу 5G-смартфона на MWC 2019, дав невеликий коментар щодо смартфонів компанії. Він повідомив, що OnePlus 7 не буде мати бездротову зарядку. За словами CEO, в компанії все ще дотримуються думки, що вона поки що не така потужна, як технологія швидкої зарядки Warp Charge, яка здатна зарядити смартфон традиційної зарядкою менш ніж за годину.

Природно, це не означає, що виробник взагалі не збирається встановлювати її в свої пристрої. Бездротова зарядка з'явиться, як і NFC-модуль в свій час. Будемо сподіватися, що це не завадить йому стати чи не кращим смартфоном 2019 року, як це було в 2018 році.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що Apple Watch Series 5 отримають унікальну функцію, якої немає навіть у конкурентів. Повідомляється, що девайс навчиться стежити за сном свого власника, що дозволить отримувати більш точну інформацію про стан свого здоров'я. Швидше за все, девайс покажуть світу вже у вересні 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony назвала дату смерті ігрової консолі PS Vita. Повідомляється, що ігрова консоль не користувалася величезною популярністю, у зв'язку з чим компанія вирішила припинити постачання і виробництво цієї портативної ігрової приставки.

Знай.uа писав, що Xiaomi Pocophone F1 різко впав в ціні. Нагадаємо, що на момент початку продажів девайс продавався за ціною в 10 тисяч гривень. Тепер же девайс можна придбати на території України за 8 000 гривень.