Відмінностей між Huawei Mate X і Samsung Galaxy Fold куди більше, ніж подібностей. За великим рахунком, об'єднує ці смартфони лише наявність складного дисплея. Втім, ринок гнучких смартфонів тільки починає набирати обертів, тому що у виробників є купа ідей для реалізації себе на цьому ринку. Втім, це не означає, що у них різні призначення. В першу чергу, це смартфони, які здатні збільшуватися в розмірах.

У кожного з смартфонів є свої безумовні переваги. У випадку з Huawei Mate X до них можна віднести великі безрамочные екрани в обох режимах використання, підтримку 5G і неймовірно швидку зарядку, дозволяє всього 30 хвилин заповнити 85% ємності акумулятора. Однак, вартість девайса близько 2600 доларів, що недозволено дорого для смартфона. Samsung ж буде продавати свій девайс за 2000 доларів.

У Galaxy Fold куди більше оперативної пам'яті, є бездротова зарядка і кілька додаткових камер. Останні дозволяють користуватися відеозв'язком і робити селфи при будь-якому режимі використання пристрою. Однак, про якість збірки поки говорити рано, тому що за зносостійкість пристрою немає сенсу говорити.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Apple Watch Series 5 отримають унікальну функцію, якої немає навіть у конкурентів. Повідомляється, що девайс навчиться стежити за сном свого власника, що дозволить отримувати більш точну інформацію про стан свого здоров'я. Швидше за все, девайс покажуть світу вже у вересні 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony назвала дату смерті ігрової консолі PS Vita. Повідомляється, що ігрова консоль не користувалася величезною популярністю, у зв'язку з чим компанія вирішила припинити постачання і виробництво цієї портативної ігрової приставки.

Знай.uа писав, що Xiaomi Pocophone F1 різко впав в ціні. Нагадаємо, що на момент початку продажів девайс продавався за ціною в 10 тисяч гривень. Тепер же девайс можна придбати на території України за 8 000 гривень.