Китайська компанія Meizu на наступному тижні представить смартфон Note 9, який стане прямим конкурентом для Redmi Note 7 Pro. Втім, славу Redmi Note 7 точно вже не переплюнути, адже смартфон після виходу відразу ж став найпопулярнішим смартфоном за січень 2019 року. Девайс отримав 48 мп камеру, а також цінник в 150 доларів. Звичайно ж, смартфон став популярним, адже камер подібного якості встановлюють зазвичай на флагмани, вартість яких перевалює за 500 доларів.

Апарат отримає схожі технічні характеристики з Redmi Note 7, в тому числі Snapdragon 675 і 48+5-Мп основну камеру, і дизайн. Останнє підтверджується свіжої підбіркою живих фотографій Meizu Note 9 в чорному кольорі. Що стосується дизайну, на лицьовій панелі буде виріз у формі краплі, що не псує зовнішній вигляд пристрою.

Джерело цієї фотосесії стверджує, що каркас виконаний з полікарбонату (теж як у Redmi Note 7). Передбачувана ціна Note 9 — $255. Офіційна презентація гаджета відбудеться 6 березня. Подивимося, чим Meizu здивує на цей раз.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що смартфон OnePlus 7, який з'явиться на прилавках вже в 2019 році, залишиться без головної функції. Звичайно ж, мова йде про технології бездротової зарядки, яка дозволяла спростити підзарядку смартфона. Поки невідомо, чи хоче компанія заощадити на цьому, чи знайшла гідну альтернативу, адже ця технологія поступово набирає популярність серед користувачів смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Lenovo представила смартфон Tab V7, який отримав просто величезний екран. Втім, ціна за девайс всього лише 250 євро, так що нереальних функцій та топову начинку очікувати точно не варто. Втім, він може стати повноцінною заміною планшету, але от в кишеню штанів його покласти не вийде.

Знай.uа писав, що гнучкі смартфони Huawei Mate X і Samsung Galaxy Fold порівняли за характеристиками.