Дочірній бренд Volvo Polestar, який розробляє повністю електричні авто, представив бюджетну модель люксового електрокара. Варто відзначити, що зовнішній вигляд авто цілком у стилі Volvo.

днями компанія показала модель Polestar 2, яка повинна стати головним конкурентом Model 3. Втім, вийде у конкурента захопити левову дою ринку електрокарів - покаже час.

Що стосується авто, Polestar 2 - це перший електрокар, який повинен змагатися на ринку з Tesla Model 3 в ціновому сегменті від 39,9 тис. євро. У перший рік виробництва орієнтовна ціна першого покоління машини складе 59,9 тис. євро. Так, це досить дорого, але компанія Volvo відома надійністю і безпекою своїх авто.

Як і Model 3, Polestar 2 представлений тільки в кузові хетчбек, підкреслюючи свою практичність і орієнтацію на масовий ринок. Місткий багажник буде приємним бонусом покупцеві.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Звичайно ж, авто від Volvo просто напхане різними датчиками, дисплеями, екранами, і навіть двері відкриваються за допомогою програми на смартфоні. Коли авто з'явиться на ринку України - невідомо.

Нагадаємо, що смартфон OnePlus 7, який з'явиться на прилавках вже в 2019 році, залишиться без головної функції. Звичайно ж, мова йде про технології бездротової зарядки, яка дозволяла спростити підзарядку смартфона. Поки невідомо, чи хоче компанія заощадити на цьому, чи знайшла гідну альтернативу, адже ця технологія поступово набирає популярність серед користувачів смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Lenovo представила смартфон Tab V7, який отримав просто величезний екран. Втім, ціна за девайс всього лише 250 євро, так що нереальних функцій та топову начинку очікувати точно не варто. Втім, він може стати повноцінною заміною планшету, але от в кишеню штанів його покласти не вийде.

Знай.uа писав, що гнучкі смартфони Huawei Mate X і Samsung Galaxy Fold порівняли за характеристиками.