Компанія Apple офіційно підтвердила звільнення співробітників своєї команди по розробці самокерованих автомобілів. Судячи з усього, проект так і не з'явиться за межами креслень. Відзначимо, що компанія навіть проводила тести на полігонах своїх систем безпілотних авто. Судячи з усього, конкуренція Tesla все ж поховає проект від яблучної корпорації.

Компанія направила лист у відділ розвитку зайнятості штату Каліфорнії, попередивши, що звільнить 190 співробітників Project Titan в Санта-Кларі і Саннівейл. Скорочення персоналу заплановано на 16 квітня. В основному, воно торкнеться інженерів, свої робочі місця втратять 124 інженера. Однак, деякі інженери перейдуть на інші проекти компанії, а ось про подальшу долю безпілотників від Apple поки під питанням.

Зазначимо, це не перша хвиля скорочень в команді, яка розробляла безпілотні авто. У 2016 році Apple вже провела масові скорочення в цьому підрозділі, коли вирішила відмовитися від ідеї створення власного безпілотника. Не виключено, що саме падіння продажів iPhone вплинуло на використання ресурсів компанії, і їх направили на розробку нових iPhone.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, що смартфон OnePlus 7, який з'явиться на прилавках вже в 2019 році, залишиться без головної функції. Звичайно ж, мова йде про технології бездротової зарядки, яка дозволяла спростити підзарядку смартфона. Поки невідомо, чи хоче компанія заощадити на цьому, чи знайшла гідну альтернативу, адже ця технологія поступово набирає популярність серед користувачів смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Lenovo представила смартфон Tab V7, який отримав просто величезний екран. Втім, ціна за девайс всього лише 250 євро, так що нереальних функцій та топову начинку очікувати точно не варто. Втім, він може стати повноцінною заміною планшету, але от в кишеню штанів його покласти не вийде.

Знай.uа писав, що гнучкі смартфони Huawei Mate X і Samsung Galaxy Fold порівняли за характеристиками.