Компанія Xiaomi разом з анонсом Mi 9 представила ігровий режим “Game Booster”. Як виявилося, крім нового флагмана, його отримають і інші пристрої виробника. Це чудова новина для тих, хто любить грати на смартфоні. Повідомляється, що подібні технології впроваджували в основному в ігрові смартфони, щоб підвищити продуктивність пристрою. Це допомагає зробити картинку більш плавною, а також позбутися від зависань.

Розробники компанії викотили глобальну бета-версію прошивки MIUI 10 Global Beta 9.2.28. У списку змін є новий режим. Сам режим здатний збільшуватися продуктивність процесора прямо під час гри, а також змінювати яскравість екрану, щоб зробити картинку максимально плавним. Крім цього, у новій версії ПО виправили недоліки попередньої прошивки і оптимізували роботу системи. Тепер акумулятор буде тримати заряд довше, а сама система буде працювати більш плавно.

MIUI 10 Global Beta 9.2.28 почнуть поширювати на пристрої вже з сьогоднішнього дня. Стабільна версія з'явиться трохи пізніше. На жаль, список пристроїв, які підтримують нову прошивку залишається невідомим.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що смартфон OnePlus 7, який з'явиться на прилавках вже в 2019 році, залишиться без головної функції. Звичайно ж, мова йде про технології бездротової зарядки, яка дозволяла спростити підзарядку смартфона. Поки невідомо, чи хоче компанія заощадити на цьому, чи знайшла гідну альтернативу, адже ця технологія поступово набирає популярність серед користувачів смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Lenovo представила смартфон Tab V7, який отримав просто величезний екран. Втім, ціна за девайс всього лише 250 євро, так що нереальних функцій та топову начинку очікувати точно не варто. Втім, він може стати повноцінною заміною планшету, але от в кишеню штанів його покласти не вийде.

Знай.uа писав, що гнучкі смартфони Huawei Mate X і Samsung Galaxy Fold порівняли за характеристиками.