Нові навушники від Apple AirPods 2 представлять вже зовсім скоро. Нове диво техніки презентують 25 березня, а через чотири дні після презентації вони надійдуть на ринок. Їх нововведень - у навушників від Apple буде бездротова зарядка. До того ж, компанія Apple повідомляла, що навушники зможуть моніторити стан здоров'я власника. Серед іншого, варто відзначити, що компанія давно планувала випускати гаджети, яких акцент буде зроблений саме на стан здоров'я власників.

Наприклад, Apple Watch 4 зможуть робити ЕКГ в реальному часі, а їх точність вимірювань просто вражає. Втім, їх ціна на сьогоднішній день стартує від 13 тисяч гривень, що робить розумний годинник від яблучної корпорації помітно дорожчим за аналоги від конкурентів, таких як Samsung і Xiaomi. У свою ж чергу, Xiaomi робить упор на фітнес-браслети, які стали дуже популярними серед тих, хто любить активний відпочинок.

При цьому продавати AirPods 1 припинять в цьому місяці після 28 березня. Втім, їх ціна на сьогоднішній день близько 4 тисяч гривень, що робить навушники дуже дорогими на ринку.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi вирішила відмовитися від гнучкого смартфона. Компанія не представила новинку, і вирішила відкласти її на майбутнє. Точно так само зробила і компанія LG, яка заявила публіці, що людство ще не готове до таких смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi вирішила впровадити кілька корисних функцій у свої смартфони. Мова йде про технології Game Booster, який здатний збільшити комфорт гри на смартфоні за рахунок прискорення процесора при необхідності.

Знай.uа писав, що експерти назвали головний недолік гнучкого смартфона. Повідомляється, що мова йде про надійність екрану. Приміром, на такі дисплеї захисну плівку встановитися не вийде, а ключі можуть зіпсувати екран за кілька секунд. Втім, замінити екран практично неможливо, враховуючи складності механізмів.