В додатку для смартфонів Facebook Messenger нарешті з'явилася темна тема. Правда, цього режиму немає в звичайних налаштуваннях, і щоб його активувати — треба знати секрет месенджера. Втім, тепер кожен бажаючий здатний активувати цю секретну функцію, і ми підготували коротку інструкцію.

Розробники з XDA Developers виявили темну тему разом з останнім оновленням месенджера. Система Сама робоча, але ось Facebook попереджає, що сама система може працювати не зовсім правильно.

Активується режим разом з новим емодзі — півмісяцем, який з'явився разом із зображеннями землі, сонця, зірок і т. п.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Вам просто необхідно відправити емодзі півмісяця кому-небудь із співрозмовників. Після цього з'являється напис: “Ви виявили нічний режим! Крім того, ваші друзі можуть розблокувати його, відправивши смайлик з місяцем” і пропозицію активувати режим. Однак, дана функція працює тільки на пристроях Android. Власникам iPhone ця функція на сьогоднішній день недоступна.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi вирішила відмовитися від гнучкого смартфона. Компанія не представила новинку, і вирішила відкласти її на майбутнє. Точно так само зробила і компанія LG, яка заявила публіці, що людство ще не готове до таких смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi вирішила впровадити кілька корисних функцій у свої смартфони. Мова йде про технології Game Booster, який здатний збільшити комфорт гри на смартфоні за рахунок прискорення процесора при необхідності.

Знай.uа писав, що експерти назвали головний недолік гнучкого смартфона. Повідомляється, що мова йде про надійність екрану. Приміром, на такі дисплеї захисну плівку встановитися не вийде, а ключі можуть зіпсувати екран за кілька секунд. Втім, замінити екран практично неможливо, враховуючи складності механізмів.