Компанія Meizu завершила збір коштів на Meizu Zero на краудфандингової платформі Indiegogo. Дива не сталося: смартфон без вирізів і кнопок з тріском провалився. Втім, в цьому немає нічого дивного, адже смартфон створили тільки для того, щоб показати можливості компанії Meizu. Так, девайс залишився без кнопок, отворів для зарядки і динаміків. Ось тільки чи потрібен такий смартфон, ціна якого перевалює за 1000 доларів - невідомо.

За місяць купити Meizu Zero захотіли всього 29 осіб. Із запланованих $100 тисяч компанія зібрала менше половини трохи менше $46 тисяч. Швидше за все, користувачів злякала ціна незвичайного пристрою — $1299. Причому за перший примірник на Indiegogo просили ще більше $2999. Це найдорожчий смартфон в історії Meizu.

Втім, компанії доведеться забути про проект як мінімум на кілька років, так як користувачі ще не готові до таких химерним девайсів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готує оновлення прошивки MIUI 11 для своїх смартфонів. Втім, нову прошивку отримають далеко не всі користувачі. Компанія опублікувала список пристроїв, на які буде поширюватися оновлення. Кількість моделей смартфонів більше 40, і це чудова новина для тих, хто любить продукцію китайської корпорації.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що камери Nokia 9 PureView перевершили об'єктиви навіть ipHone XS. Повідомляється, що новий флагман від компанії Nokia, який отримав 5 камер на задній частині, знімає якісні знімки, які перевершили навіть знімки, зроблені на якісну камеру iPhone XS Max. Навіть у сучасних iPhone можна помітити зернистість на фото. Втім, Nokia таких недоліків немає.

Знай.uа писав, що Sony зупинила виробництво культової консолі PS Vita. Тепер на прилавках з'явиться останні моделі, які компанія випустила перед закриттям виробництва.