Поява захисту від води і пилу в iPhone, безумовно, порадувало багатьох фанатів Apple. Тепер можна користуватися смартфоном, і приймати душ. Втім, цю технологію можна зустріти практично в кожному сучасному смартфоні на ринку.

Як повідомляє розробник Макс Вайнбах, останнім часом Apple готує нову технологію для своїх iPhone, яка дозволяє смартфону працювати навіть під водою. Тепер і у ванному можна буде дивитися відео, і навіть листуватися. Втім, чи потрібна ця технологія насправді - невідомо.

За словами Вайнбаха, Apple тестує особливий механізм, який дозволить користувачам взаємодіяти з тачскріном навіть під водою. Зараз проробити те ж саме не вийде із-за особливостей ємнісних дисплеїв, які можуть некоректно розпізнавати команди, якщо до нього доторкнутися мокрим пальцем або зробити це, помістивши смартфон у воду. Будемо сподіватися, що Apple покаже на своїй презентації застосування цієї функції, якщо вона взагалі з'явиться в iPhone 2019.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готує оновлення прошивки MIUI 11 для своїх смартфонів. Втім, нову прошивку отримають далеко не всі користувачі. Компанія опублікувала список пристроїв, на які буде поширюватися оновлення. Кількість моделей смартфонів більше 40, і це чудова новина для тих, хто любить продукцію китайської корпорації.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що камери Nokia 9 PureView перевершили об'єктиви навіть ipHone XS. Повідомляється, що новий флагман від компанії Nokia, який отримав 5 камер на задній частині, знімає якісні знімки, які перевершили навіть знімки, зроблені на якісну камеру iPhone XS Max. Навіть у сучасних iPhone можна помітити зернистість на фото. Втім, Nokia таких недоліків немає.

Знай.uа писав, що Sony зупинила виробництво культової консолі PS Vita. Тепер на прилавках з'явиться останні моделі, які компанія випустила перед закриттям виробництва.