У програмі Facebook Messenger користувачі можуть активувати темну тему. У стандартних налаштуваннях оформлення поміняти не можна – для активації потрібно використовувати незвичайний спосіб. Втім, сам спосіб досить простий, так що кожен бажаючий може випробувати нову тему на своєму пристрої.

Темна тема з'явилася в месенджері після оновлення від XDA Developers, і вона дійсно працює. Активується темне оформлення спеціальним емодзі – півмісяцем, який з'явився разом з паком емодзі зірок, землі, сонця та ін

Щоб активувати темну тему, необхідно відправити кому емодзі півмісяця, після чого перед користувачів з'явиться вікно з написом: “Ви виявили нічний режим! Ваші друзі можуть розблокувати його, відправивши вам емодзі місяця” і пропозицією активувати тему.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Проте, розробники повідомили, що сама система ще не готова до кінця, так що можливі наявності помилок.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готує оновлення прошивки MIUI 11 для своїх смартфонів. Втім, нову прошивку отримають далеко не всі користувачі. Компанія опублікувала список пристроїв, на які буде поширюватися оновлення. Кількість моделей смартфонів більше 40, і це чудова новина для тих, хто любить продукцію китайської корпорації.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що камери Nokia 9 PureView перевершили об'єктиви навіть ipHone XS. Повідомляється, що новий флагман від компанії Nokia, який отримав 5 камер на задній частині, знімає якісні знімки, які перевершили навіть знімки, зроблені на якісну камеру iPhone XS Max. Навіть у сучасних iPhone можна помітити зернистість на фото. Втім, Nokia таких недоліків немає.

Знай.uа писав, що Sony зупинила виробництво культової консолі PS Vita. Тепер на прилавках з'явиться останні моделі, які компанія випустила перед закриттям виробництва.