5 березня 2019 року, вдалося з'ясувати, що флагман Samsung Galaxy S10 провалився в продаж на домашньому ринку виробника, тому як за перший день продажів на новинку було оформлено лише 140 тисяч попередніх замовлень, а це дуже і дуже мало за сучасними мірками. Судячи з усього, компанія знову провалила своє завдання. Так, смартфон дуже потужний, так і начинка в ньому передова, але ось навіть цей девайс не поліпшить репутацію компанії. Приміром, за такі гроші користувачі воліють придбати iPhone, який буде працювати так само плавно навіть через кілька років.

Такі темпи продажів відчутно гірше, ніж у випущених на ринок раніше Galaxy S9 і Galaxy Note 9, надійшли в продаж у 2018 році. Втім, вже є гіпотеза про те, чому флагмани бренду погано продаються в Південній Кореї.

Втім, не виключено, що причиною поганих продажів може стати підтримка 5G-мережі. Приміром, на території України, 5G з'явиться нескоро, так що переплачувати за функцію, яка виявиться непотрібною, як мінімум дивно.

Популярні новини зараз
Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Для порівняння, коли в Південній Кореї почали продажі Galaxy S9, в перший день продажів на нього оформили попереднє замовлення 180 тисяч покупців, а ось Galaxy Note 9 так і зовсім був проданий тиражем в 200 тисяч штук за перший день.

Нагадаємо, що ОС Windows Lite, яка прийде на заміну провальною Windows 10, навчитися працювати навіть на гнучких смартфонах. Судячи з усього, компанія хоче зробити цілу екосистему електронних пристроїв, в яку будуть входити як смартфони і планшети, так і комп'ютери. Втім, вихід нової ОС запланований на 2020 рік, так що залишилося трохи почекати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu Zero за $1300 так і не з'явиться на прилавках. Повідомляється, що компанія не зібрала необхідну кількість коштів, щоб випустити смартфон на ринок. Втім, публіка просто не готова до таких революційним смартфонів, які позбавилися від кнопок, роз'єм для зарядки і навушників, і навіть динаміків.

Знай.uа писав, що компанія Apple планує поліпшити захист від води в нових iPhone 2019 року. Тепер смартфони зможуть працювати навіть під водою, точно реагуючи на торкання людини по екрану.