Президент США Дональд Трамп забув прізвище генерального директора Apple Тіма Кука і назвав його "Тім Еппл". Ця новина швидко розлетілася по мережі, і користувачі почали жартувати з приводу цього інциденту.

Відомо, що випадок стався на раді при Міністерстві праці та зайнятості в Білому домі, де Тім Кук виступав з доповіддю.

Кук представив програму Everyone Can Code (Всі можуть програмувати) та розповів про плани її впровадження в освітню систему. Втім, не це привернуло увагу користувачів. Фраза Трампа просто розсмішила мережа, поставивши президента США і главу Apple в незручне становище.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Ви дійсно робите великий внесок у розвиток нашої країни. Ми дуже це цінуємо, Тім Еппл", - заявив Трамп. Втім, ніхто з учасників наради не відреагував на помилку Трампа.

Нагадаємо, що компанія Microsoft займається розробкою нового браузера, який буде працювати на базі движка Chrome. Втім, немає сумнівів, що новий сервіс буде працювати значно швидше. До того ж, інтерфейс нового браузера буде дуже нагадувати браузер Chrome, який користується величезною популярністю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила розумну скарбничку для дітей. Повідомляється, що девайс зможе зацікавити дитину на кілька годин. До того ж, скарбничка вміє синхронізуватися зі смартфоном, що не може не радувати користувачів. Втім, девайс коштує аж 60 доларів.

Знай.uа писав, що PlayStation 5 отримає нереальні можливості. Повідомляється, що Sony впровадить технологію об'ємного звуку, навіть якщо він є плоским. Sony розробила цю технологію кілька років, так що фанати будуть в захваті.