У розробників популярного у всьому світі браузера Google Chrome з'явилися чудові новини для всіх користувачів Android. В даний момент в розробці знаходиться дуже корисна функція, яка дозволить практично миттєво завантажувати сторінки, скоротивши при цьому витрату трафіку.

За даними XDA Developers, таку перевагу браузер отримає за допомогою спеціально разработакнной технології повного кешування.

Як працюватиме? Нова функція для мобільної версії Chrome отримала назву bfcache, що розшифровується як back / forward cache. Її суть полягає в кешуванні цілої сторінки, включаючи код JavaScript.

Важливо відзначити, що елементи JavaScript не працюють у фоновому режимі, а зберігаються в швидкому доступі, перекриваючи тим самим можливості зловмисникам красти особисті дані користувачів або встановлювати на їх пристрої шкідливі програми.

Завдяки повному кешуванню раніше відкриті сторінки відкриваються моментально без додаткового завантаження.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як працює функція bfcache – дивіться відео

За запевненням Google, 19% відвіданих сайтів на мобільних пристроях раніше вже відкривалися. На персональних комп'ютерах цей показник становить близько 10%. Таким чином, часто відвідувані сторінки будуть завантажуватися моментально, що не споживатиме додатковий трафік.

Коли з'явиться? За словами розробників Chrome, протягом 2019 року компанія планує лише тестувати функцію bfcache, а в браузер вона буде вбудована тільки в 2020 році.

Нагадаємо, раніше Microsoft подарував Skype мегакруту "начинку": ви маєте її протестувати

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi приготувала оновлення прошивки MIUI 10 для своїх смартфонів.
Знай.uа писав, що Google Chrome дав збій. Тепер у користувачів деякі розширення відмовляються працювати. Справа в тому, що Google проводить експеримент, і задіяв у ньому звичайних користувачів браузера.