Нове покоління iPhone, яке буде представлено восени 2019 року, приблизно буде робити 3D фотографії. Про це пише Business Insider.

Одним з найбільш прогнозованих змін стане камера з трьома лінзами. Таким чином Apple наздожене конкурентів Samsung і Huawei, які раніше вже оснастили свої флагмани вмістом. Судячи з усього, компанія не намагалася випустити смартфон з величезним кількістю об'єктивом на задній панелі. Приміром, Google в 2018 році випустила Pixel 3, який отримав основну одинарну камеру, але за рахунок алгоритмів обробки фото, камера справляється зі своїм завданням не гірше конкурентів.

Крім того, буде поліпшена камера і програма розпізнавання власника Face ID. Також у новинки очікується поява функції підзарядки інших пристроїв, на зразок тієї, що встановлена в Samsung Galaxy S10 і деяких смартфона Huawei. Одним з найбільш резонансних може виявитися відмова Apple від зарядки через роз'єм Lightning і перехід до загальноприйнятого USB-C, однак такий варіант аналітики вважають малоймовірним.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Втім, залишилося тільки дочекатися осінньої презентації, яка традиційно проходить на початку вересня.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала приємний сюрприз для користувачів прошивки MIUI 10. Повідомляється, що в цей раз компанія додала функцію для швидкого доступу до додатків. Це спростить використання смартфона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що голосовий помічник від Apple, Siri, здатна виштовхувати воду з динаміків. Повідомляється, що Siri запускає звук на такій частоті, яка здатна виштовхнути воду з динаміків. Чудова можливість для тих, хто любить приймати душ разом зі своїм телефоном. Судячи з усього, миска з рисом більше не потрібна.

Знай.uа писав, що старий баг в прошивці iOS від Apple знову дав про себе знати. На цей раз, компанія так і не прибрала чи не головний недолік операційної системи для iPhone і iPad. Баг полягає в тому, що при перекладі на літній час, смартфон може і не перевести час в автоматичному режимі.