Лише кілька тижнів тому новий флагманський смартфон від Samsung – Galaxy S10 офіційно надійшов у продаж. І вже зараз з'явилися знімки ще одного флагмана – Samsung Galaxy Note10. Втім, це не дивно, так як зовнішній вигляд Galaxy S10 показали ще в 2018 році, хоч і на рендерах. І все ж, здогадки інсайдерів підтвердилися. Тепер черга дійшла і до другого флагмана від гіганта Samsung - Galaxy Note 10.

Як пише PhoneArena, ці фото не офіційні, але вони показують деякі характеристики майбутньої новинки. Знімки зроблені художниками. На основі чуток, художники зробили ці рендери. Втім, сам дизайн смартфона практично не відрізняється від флагманського Galaxy S10+, який отримав подвійний виріз в екрані, а також новий дизайн дисплея. До речі, сам екран визнали найкращим у світі серед смартфонів на сьогоднішній день.

Якщо вірити рендерам, то майбутня новинка отримає основну камеру з чотирьох модулів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Для фронтальної камери компанія застосує рішення Infinity O, передбачає так звану “дірку” в екрані. Вона матиме два модуля. Також сканер відбитків пальців буде вбудований в дисплей. Втім, все за останнім словом науки. Про стилус поки говорити рано, хоч це і мало не головна фішка цього смартфона.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала приємний сюрприз для користувачів прошивки MIUI 10. Повідомляється, що в цей раз компанія додала функцію для швидкого доступу до додатків. Це спростить використання смартфона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що голосовий помічник від Apple, Siri, здатна виштовхувати воду з динаміків. Повідомляється, що Siri запускає звук на такій частоті, яка здатна виштовхнути воду з динаміків. Чудова можливість для тих, хто любить приймати душ разом зі своїм телефоном. Судячи з усього, миска з рисом більше не потрібна.

Знай.uа писав, що старий баг в прошивці iOS від Apple знову дав про себе знати. На цей раз, компанія так і не прибрала чи не головний недолік операційної системи для iPhone і iPad. Баг полягає в тому, що при перекладі на літній час, смартфон може і не перевести час в автоматичному режимі.