За словами Марка Цукерберга, Facebook прагне отримати доступ до інформації про своїх користувачів не тільки через свої смартфони та комп'ютери, але і безпосередньо з мозку. Не виключено, що це не дуже сподобається користувачам соцмережі, враховуючи скандали, під час яких компанія зливала дані користувачів стороннім компаніям, і на цьому успішно заробляла.

Такі технології одного разу дозволять користувачам переміщатися по меню або навіть друкувати, використовуючи тільки свої думки, пише Futurism. Цукерберг вважає, що людям необхідно дати можливість орієнтуватися і пересуватися в доповненої реальності і віртуальної реальності силою думки. Система буде аналізувати електричну діяльність мозку, а також відслідковувати характеристики потоку крові в тих чи інших областях голови. Проте, коли ця технологія майбутнього стане нашою реальністю - загадка.

Керівник Facebook запевняє, що пристрій схоже на купальну шапочку, начинену електродами. Такі електроди здатні оптимізувати інтерфейс широкого спектра завдань доповненої реальності. Втім, це куди зручніше громіздких окулярів віртуальної реальності, які можуть викликати нудоту при тривалому використанні.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала приємний сюрприз для користувачів прошивки MIUI 10. Повідомляється, що в цей раз компанія додала функцію для швидкого доступу до додатків. Це спростить використання смартфона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що голосовий помічник від Apple, Siri, здатна виштовхувати воду з динаміків. Повідомляється, що Siri запускає звук на такій частоті, яка здатна виштовхнути воду з динаміків. Чудова можливість для тих, хто любить приймати душ разом зі своїм телефоном. Судячи з усього, миска з рисом більше не потрібна.

Знай.uа писав, що старий баг в прошивці iOS від Apple знову дав про себе знати. На цей раз, компанія так і не прибрала чи не головний недолік операційної системи для iPhone і iPad. Баг полягає в тому, що при перекладі на літній час, смартфон може і не перевести час в автоматичному режимі.