На цьому тижні Microsoft починає тестувати оновлену версію свого додатка Your Phone для Windows 10, яке дозволяє власникам Android-пристроїв безпосередньо відображати екран смартфона на ПК. Втім, деякий час ця функція буде доступна тільки для тестувальників продукції Microsoft.

В минулому році Microsoft вже демонструвала роботу функції screen Phone. Додаток Your Phone працює, відображаючи екран смартфона прямо в Windows 10. При цьому відображається список доступних додатків для Android. Користувач може натиснути на іконки, щоб отримати до них доступ, і вони запустяться у віддаленому сеансі смартфона, який дзеркально відображається на комп'ютері. І хоча система може здатися заплутаним, саме управління інтуїтивно зрозуміле, як і сам інтерфейс. Втім, це відмінна новина для тих, хто не хоче розлучатися зі своїм смартфоном навіть при використанні ПК.

Microsoft вимагає використовувати бездротове з'єднання Bluetooth з режимом Low Energy Peripheral. Іншими словами, ваш смартфон буде синхронізуватися з комп'ютером за допомогою бездротової мережі. Можна назавжди забути про проводах USB.

Популярні новини зараз
Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, що дизайн Samsung Galaxy Note 10 злили в мережу. Повідомляється, що девайс отримає незвичайний екран, як у Galaxy S10, а також дірки в дисплеї під фронтальні камери. Крім цього, на тильній стороні апарату розташується четвірна камера, яка перевершить за якістю фото навіть Galaxy S10, ціна якого починається від 25 тисяч гривень.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що камерофон Nokia 9 PureView перевірили на ремонтопридатність. Виявилося, що під корпусом величезна кількість клею, а щоб розібрати апарат, необхідно відкрутити 13 болтів. Втім, в домашній умовах смартфон можна відремонтувати, але варто запастися терпінням.

Знай.uа писав, що глава Huawei повідомив, що в разі необхідності може відмовитися від Android і Windows 10 для своїх пристроїв. Швидше за все, компанія вже розробляє власну ОС для смартфонів, і навіть ПК. Втім, коли світ побачить творіння китайської корпорації - невідомо.