У грудні минулого року Google оголосила про закриття месенджера Allo. Точно дати тоді не назвали, але попередили, що месенджер припинить працювати в березні 2019 року. І ось цей день настав. Повідомляється, що сервіс стане недоступним для користувачів вже з 12 березня.

Таким чином, користувачам Allo, які ще не встигли експортувати дані своїх розмов з месенджера, безперечно варто поквапитися і зробити це. В іншому випадку вони будуть видалені і втрачені назавжди. Втім, месенджером користувався маленький коло користувачів мережі, так що Google цей месенджер приносив лише збитки. Це не перший випадок, коли сервіси Google так і не стали популярними з-за конкуренції. Приміром, Telegram і Viber. У користувачів немає причин переходити на сервіс Google, який мав досить скромний функціонал, якщо порівнювати з продукцією конкурентів.

Як скачати повідомлення або медіафайли чатів Allo докладно розповідається на відповідній сторінці допомогою Google. Відповідна опція для експорту даних знаходиться у розділі “Чат»” в настройках програми. У даному випадку вся переписка буде збережено у вигляді файлу CSV, а медіафайли — у вигляді архіву ZIP.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що дизайн Samsung Galaxy Note 10 злили в мережу. Повідомляється, що девайс отримає незвичайний екран, як у Galaxy S10, а також дірки в дисплеї під фронтальні камери. Крім цього, на тильній стороні апарату розташується четвірна камера, яка перевершить за якістю фото навіть Galaxy S10, ціна якого починається від 25 тисяч гривень.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що камерофон Nokia 9 PureView перевірили на ремонтопридатність. Виявилося, що під корпусом величезна кількість клею, а щоб розібрати апарат, необхідно відкрутити 13 болтів. Втім, в домашній умовах смартфон можна відремонтувати, але варто запастися терпінням.

Знай.uа писав, що глава Huawei повідомив, що в разі необхідності може відмовитися від Android і Windows 10 для своїх пристроїв. Швидше за все, компанія вже розробляє власну ОС для смартфонів, і навіть ПК. Втім, коли світ побачить творіння китайської корпорації - невідомо.