До офіційної презентації спортивного браслета Xiaomi Mi Band 4 залишилося всього кілька місяців, а це означає, що чекати його появи потрібно ще зовсім трохи. На цьому тижні стало відомо про головну особливості пристрою, яка переверне уявлення про розумних браслетах.

Вже відомо, що новинка зможе порадувати покупців кольоровим екраном з підтримкою сенсорного управління, підтримкою магнітної зарядки, ремінцем з перфорацією і надійної застібкою, а також численними іншими рисами, однією з яких виявиться барометричний альтиметр для вимірювання набраної висоти. Однак, все це вже є у конкурентів, так що дивуватися наявності всіх цих особливостей точно ніхто не буде. Головною фішкою пристрою виявиться саме наявність GPS, який може орієнтуватися в місцевості, а навіть робити маршрути.

За рахунок даного модуля браслет зможе самостійно визначати своє місце розташування в просторі, а підключати його при цьому до смартфону не доведеться. До того ж, показники швидкості і набору висоти при бігу або при катанні на велосипеді будуть досить точними.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що дизайн Samsung Galaxy Note 10 злили в мережу. Повідомляється, що девайс отримає незвичайний екран, як у Galaxy S10, а також дірки в дисплеї під фронтальні камери. Крім цього, на тильній стороні апарату розташується четвірна камера, яка перевершить за якістю фото навіть Galaxy S10, ціна якого починається від 25 тисяч гривень.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що камерофон Nokia 9 PureView перевірили на ремонтопридатність. Виявилося, що під корпусом величезна кількість клею, а щоб розібрати апарат, необхідно відкрутити 13 болтів. Втім, в домашній умовах смартфон можна відремонтувати, але варто запастися терпінням.

Знай.uа писав, що глава Huawei повідомив, що в разі необхідності може відмовитися від Android і Windows 10 для своїх пристроїв. Швидше за все, компанія вже розробляє власну ОС для смартфонів, і навіть ПК. Втім, коли світ побачить творіння китайської корпорації - невідомо.