В Мережі була опублікована серія рендерів майбутнього iPhone 11 c iOS 13. Створювалися вони дизайнерами з урахуванням актуальних чуток про гаджеті. Судячи з усього, дизайн не дуже відрізняється від попередників. Втім, це підвищує шанси на існування такого смартфона в реальному житті. Будемо сподіватися, що компанія зверне увагу на цей стильний дизайн.

На зображеннях гаджети демонструються з чорною темою, яка, за чутками, має бути додана у нову версію операційної системи iOS 13.

Що стосується самого гаджета, то він представлений з потрійною основною камерою, розташованою вертикально.

Виріз на лицьовій панелі присутня, проте є припущення, що Apple або скоротить його розміри, або прибере зовсім нової версії iPhone. На рендерах ж він присутній в повнорозмірному варіанті, як в нинішніх моделях. Судячи з фото, камера не буде випирати з задній частині девайса.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, що в магазині Google Play для Android-пристроїв новий рекордсмен - Google Maps. Додаток завантажили близько 5 мільярдів разів, і це абсолютний рекорд на сьогоднішній день. Незважаючи на те, що цей додаток встановлюється “прямо з заводу”, це вважається за скачування, адже Google агресивно нав'язує свою продукцію, і це стосується і Android.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до офіційного виходу, зганьбив корпорацію. Справа в тому, що компанія хотіла якнайшвидше зібрати потрібну кількість смартфонів, але в підсумку компанія зганьбилася перед світом. Справа в тому, що в смартфонах немає спалаху. Так, Xiaomi просто забула вставити в смартфони спалах.

Знай.uа писав, що глава OnePlus вирішив відмовитися від звичайних навушників на користь бездротових. В майбутніх смартфонах компанії не буде роз'єму для навушників, що спровокує вихід нових і цікавих навушників.