Компанія Huawei офіційно підтвердила, що збирається випустити новий портативний акумулятор під брендом Honor. Втім, чи потрібні вони зараз, коли в топових смартфонах вже є акумулятори з об'ємом в 5 000 маг - невідомо. Судячи з усього, ними будуть активно користуватися мандрівники, або активні люди, які не встигають зарядити свій смартфон за допомогою розетки.

Новинка стане спадкоємцем оригінального Honor Powerbank і її анонс вже не за горами. Виробник зараз шукає 1000 тестувальників для перевірки продукту, щоб прискорити процес випуску. Не виключено, що девайс в підсумку з'явиться на прилавках вже в квітні або травні цього року.

На жаль, подробиць про Honor Powerbank 2 не так багато. За чутками, він отримає ємність акумулятора на 10 000 маг з швидкою зарядкою, потужністю 40 Вт. Її підтримують Huawei Mate 20 Pro і Honor Magic 2. Інші пристрої, в залежності від сумісності, будуть заражатися з потужністю 22.5 Вт. Вартість новинки поки невідома, але вона буде явно не дорожче 150 доларів.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що в магазині Google Play для Android-пристроїв новий рекордсмен - Google Maps. Додаток завантажили близько 5 мільярдів разів, і це абсолютний рекорд на сьогоднішній день. Незважаючи на те, що цей додаток встановлюється “прямо з заводу”, це вважається за скачування, адже Google агресивно нав'язує свою продукцію, і це стосується і Android.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до офіційного виходу, зганьбив корпорацію. Справа в тому, що компанія хотіла якнайшвидше зібрати потрібну кількість смартфонів, але в підсумку компанія зганьбилася перед світом. Справа в тому, що в смартфонах немає спалаху. Так, Xiaomi просто забула вставити в смартфони спалах.

Знай.uа писав, що глава OnePlus вирішив відмовитися від звичайних навушників на користь бездротових. В майбутніх смартфонах компанії не буде роз'єму для навушників, що спровокує вихід нових і цікавих навушників.