Після неприємної історії з Huawei P30 і знімками, взятими з фотобанку Getty Images, компанія Oppo не упустила можливості підколоти Huawei і розрекламувати свій новий флагман Oppo Reno.

У соцмережі Weibo з'явилася серія знімків, нібито зроблених на основну 48-мегапіксельну камеру з 10-кратнымзумом. Втім, бути впевненими, то знімки дійсно були зроблені за допомогою нового смартфона на сьогоднішній день не можна.

Також в мережі з'явилися офіційні зображення Oppo Reno, причому в чотирьох кольорах.

Нагадаємо, флагман повинен отримати 6,4-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD і 16-мегапиксельнуюфронтальную камеру. Представлять його 10 квітня, і він однозначно сподобається любителям робити якісні фотографії. Але це тільки в тому випадку, якщо 10-кратний зум працює так само добре, як про це заявляє виробник.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У той же час Huawei спробувала “відбілити” свою репутацію і виклала фотографії, зроблені камерою P30 на концерті британської групи Blue у Куала-Лумпур, столиці Малайзії. І хоча знімки з супер-зумом виглядають не так добре, як цього хотілося б, на сьогоднішній день можливості камери все ж таки вражають.

Нагадаємо, що в магазині Google Play для Android-пристроїв новий рекордсмен - Google Maps. Додаток завантажили близько 5 мільярдів разів, і це абсолютний рекорд на сьогоднішній день. Незважаючи на те, що цей додаток встановлюється “прямо з заводу”, це вважається за скачування, адже Google агресивно нав'язує свою продукцію, і це стосується і Android.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до офіційного виходу, зганьбив корпорацію. Справа в тому, що компанія хотіла якнайшвидше зібрати потрібну кількість смартфонів, але в підсумку компанія зганьбилася перед світом. Справа в тому, що в смартфонах немає спалаху. Так, Xiaomi просто забула вставити в смартфони спалах.

Знай.uа писав, що глава OnePlus вирішив відмовитися від звичайних навушників на користь бездротових. В майбутніх смартфонах компанії не буде роз'єму для навушників, що спровокує вихід нових і цікавих навушників.