Сайт Marketwatch опублікував новину про зростання цін на акції Take-Two на +6.82% із-за чуток про продаж компанії. За словами ресурсу, Sony планує поглинути компанію і обговорює покупку готівкою, а не частиною акцій. Не виключено, що майбутня гра GTA 6, про якій практично немає ніякої інформації, стане ексклюзивом для PlayStation 5. Якщо це так і буде, у геймерів не залишиться вибору, як купити консоль нового покоління, що дозволить Sony отримати величезні гроші з проданих PS 5.

Все ж ймовірність продажу вкрай мала. Як мінімум у Sony немає грошей для покупки Take-Two, яка зараз оцінюється в $11 мільярдів. У серпні ходили чутки, мовляв, японці планують продати Sony Pictures, але інформацію так і не пошкодили, а покупця не знайшли.

Втім, спростовувати ці прогнози поки не можна. Не виключено, що у Take-Two може не вийти перевершити власний проект GTA V, який став культовою грою всіх часів.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що в магазині Google Play для Android-пристроїв новий рекордсмен - Google Maps. Додаток завантажили близько 5 мільярдів разів, і це абсолютний рекорд на сьогоднішній день. Незважаючи на те, що цей додаток встановлюється “прямо з заводу”, це вважається за скачування, адже Google агресивно нав'язує свою продукцію, і це стосується і Android.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до офіційного виходу, зганьбив корпорацію. Справа в тому, що компанія хотіла якнайшвидше зібрати потрібну кількість смартфонів, але в підсумку компанія зганьбилася перед світом. Справа в тому, що в смартфонах немає спалаху. Так, Xiaomi просто забула вставити в смартфони спалах.

Знай.uа писав, що глава OnePlus вирішив відмовитися від звичайних навушників на користь бездротових. В майбутніх смартфонах компанії не буде роз'єму для навушників, що спровокує вихід нових і цікавих навушників.