У роботі соціальних мереж Facebook і Instagram стався збій серед користувачів Західної Європи, а також США. Втім, Facebook знає про проблему, і намагається її вирішити якомога швидше.

За даними сервісу Downdetector постраждали користувачі з України, Росії та Білорусі. Судячи з усього, на серверах Facebook був невеликий збій, який в свою чергу заподіяв шкоду і Instagram. Відзначається, що сам збій обмежив можливості користувачів, у зв'язку з чим користуватися соцмережами практично неможливо.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

В обох соцмережах пропала можливість публікувати записи, відправляти і отримувати повідомлення. Також немає можливості переглядати сторіз, і навіть коментувати публікації.

Крім того, на ПК не працював Facebook Messenger, при цьому він завантажувався на мобільних пристроях. Також в Instagram не завантажувалися "історії". У Facebook відзначили, що це не справа рук хакерів, а саме збої в самій соцмережі.

Нагадаємо, що в магазині Google Play для Android-пристроїв новий рекордсмен - Google Maps. Додаток завантажили близько 5 мільярдів разів, і це абсолютний рекорд на сьогоднішній день. Незважаючи на те, що цей додаток встановлюється “прямо з заводу”, це вважається за скачування, адже Google агресивно нав'язує свою продукцію, і це стосується і Android.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до офіційного виходу, зганьбив корпорацію. Справа в тому, що компанія хотіла якнайшвидше зібрати потрібну кількість смартфонів, але в підсумку компанія зганьбилася перед світом. Справа в тому, що в смартфонах немає спалаху. Так, Xiaomi просто забула вставити в смартфони спалах.

Знай.uа писав, що глава OnePlus вирішив відмовитися від звичайних навушників на користь бездротових. В майбутніх смартфонах компанії не буде роз'єму для навушників, що спровокує вихід нових і цікавих навушників.