Житель Австралії уникнув смерті стріли, що летіла прямо в нього, зупинивши її мобільним телефоном. Про це повідомляє офіційний сайт поліції New South Wales Police Force. Досить рідкісний випадок, враховуючи, що сама по собі стрілянина з лука як явище досить рідкісне.

Інцидент стався в середу, 13 березня, в селищі Нимбин, штат Новий Південний Уельс. 43-річний австралієць виходив із машини, коли помітив знайомого, озброєного луком і стрілою. Він дістав телефон, щоб зробити фотографію зловмисника. У цей момент 39-річний чоловік пустив стрілу в його бік, яка пронизала гаджет і злегка зачепила його підборіддя. Втім, чоловік залишився без пошкоджень, і його життю нічого не загрожує. Однак, лучник все ж відповість за те, що пустив стрілу в бік чоловіка. Поки неясно, якої марки телефон зміг зупинити стрілу. У будь-якому випадку, девайс досить міцний.

Пізніше на місце події прибула поліція і заарештувала правопорушника. Він постане перед судом 15 квітня.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що в магазині Google Play для Android-пристроїв новий рекордсмен - Google Maps. Додаток завантажили близько 5 мільярдів разів, і це абсолютний рекорд на сьогоднішній день. Незважаючи на те, що цей додаток встановлюється “прямо з заводу”, це вважається за скачування, адже Google агресивно нав'язує свою продукцію, і це стосується і Android.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до офіційного виходу, зганьбив корпорацію. Справа в тому, що компанія хотіла якнайшвидше зібрати потрібну кількість смартфонів, але в підсумку компанія зганьбилася перед світом. Справа в тому, що в смартфонах немає спалаху. Так, Xiaomi просто забула вставити в смартфони спалах.

Знай.uа писав, що глава OnePlus вирішив відмовитися від звичайних навушників на користь бездротових. В майбутніх смартфонах компанії не буде роз'єму для навушників, що спровокує вихід нових і цікавих навушників.