Ще в січні цього року з'явилася інформація про те, що компанія Compal Electronics була обрана виробником нового планшета Apple, який проходить під робочою назвою iPad Mini 5. Втім, новий планшет отримає екран 10 дюймів, так що він не буде особливо відрізнятися від величезних смартфонів. І все ж, його ціна буде цілком приємною, роблячи планшет їдним з найбільш дешевих пристроїв від " яблучної корпорації.

Відомий аналітик Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) раніше заявив, що iPad Mini 5 отримає нову однокристальну систему і відносно недорогий екран. iPad Mini 4 був представлений у вересні 2015 року, так що саме час оновити цю лінійку бюджетних смартфонів.

Тепер у нас є фотографії захисної плівки і чохла для iPad Mini 5, які підтверджують, що особливих змін в плані дизайну чекати не доводиться. Також в Мережу втік список з цінами різних версій пристрою на території Великобританії.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Молодша версія з 32 ГБ флеш-пам'яті обійдеться 379 фунтів стерлінгів, а за старшу будуть просити 589 фунтів стерлінгів. Анонс новинки очікується 25 березня, і крім неї ще представлять і інші гаджети.

Нагадаємо, що в магазині Google Play для Android-пристроїв новий рекордсмен - Google Maps. Додаток завантажили близько 5 мільярдів разів, і це абсолютний рекорд на сьогоднішній день. Незважаючи на те, що цей додаток встановлюється “прямо з заводу”, це вважається за скачування, адже Google агресивно нав'язує свою продукцію, і це стосується і Android.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до офіційного виходу, зганьбив корпорацію. Справа в тому, що компанія хотіла якнайшвидше зібрати потрібну кількість смартфонів, але в підсумку компанія зганьбилася перед світом. Справа в тому, що в смартфонах немає спалаху. Так, Xiaomi просто забула вставити в смартфони спалах.

Знай.uа писав, що глава OnePlus вирішив відмовитися від звичайних навушників на користь бездротових. В майбутніх смартфонах компанії не буде роз'єму для навушників, що спровокує вихід нових і цікавих навушників.