Актриса Ліндсі Лохан несподівано вилаялася по-російськи в твіттер-акаунті пропагандистського телеканалу RT. Вони всього-то написали новину про збій Facebook і Instagram, але Ліндсі вирішила обійтися не просто сленгом, а справжнім російським матом. Тільки от коментатори не зрозуміли, що саме викликало таку реакцію. Утім, кожен зрозумів це так, як захотів.

Недавній збій в роботі Facebook і Instagram розлютив багатьох користувачів соцмереж, так як доступ до нього ніхто не міг отримати. Зазначимо, що ця проблема торкнулася не тільки звичайних користувачів, але і світових знаменитостей, включаючи акторів і музикантів.

В англомовному твіттер-акаунті телеканалу RT з'явилася офіційна інформація про те, що ці соціальні мережі були недоступні для користувачів протягом чотирьох годин. Зазначимо, що Facebook і Instagram досі працює з перебоями у деяких користувачів. Актриса вирішила відреагувати на цю інформацію, але чомусь кращим способом відповіді вона вирішила піти по стопах Ілона Маска, який показав усі свої знання російської мови.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що в магазині Google Play для Android-пристроїв новий рекордсмен - Google Maps. Додаток завантажили близько 5 мільярдів разів, і це абсолютний рекорд на сьогоднішній день. Незважаючи на те, що цей додаток встановлюється “прямо з заводу”, це вважається за скачування, адже Google агресивно нав'язує свою продукцію, і це стосується і Android.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до офіційного виходу, зганьбив корпорацію. Справа в тому, що компанія хотіла якнайшвидше зібрати потрібну кількість смартфонів, але в підсумку компанія зганьбилася перед світом. Справа в тому, що в смартфонах немає спалаху. Так, Xiaomi просто забула вставити в смартфони спалах.

Знай.uа писав, що глава OnePlus вирішив відмовитися від звичайних навушників на користь бездротових. В майбутніх смартфонах компанії не буде роз'єму для навушників, що спровокує вихід нових і цікавих навушників.