Українська студія Frag Lab об'єдналася з Wargaming заради створення нового ММО-шутер на движку Amazon Lumberyard. Варто відзначити, що Wargaming відома завдяки танковому шутеру World of Tank, і навіть встановив кілька цікавих рекордів.

Frag Lab заснували в 2017 році вихідці з Crytek, які працювали над Warface. У київському офісі працює вже 125 людей, які прийшли в студію з Ubisoft, GSC Game World і 4A Games. Варто відзначити, що ці компанії відомо по всьому світу завдяки якісним і успішним ігор, так що напевно ці хлопці не підведуть геймерів.

Розробники не розкрили подробиць про проект, але пообіцяли, що це буде ММО-шутер. Допомагати в розробці буде Wargaming. За словами продуктового директора компанії Шазада Кхана, гра Frag Lab відповідає цінностям Wargaming, так що навряд-чи геймерів відправлять воювати в космос. Втім, компанія знає толк у створенні шутерів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

І хоча гру покажуть нескоро, в 2019 році буде невеличкий анонс.

Нагадаємо, що компанія Apple злила подробиці про майбутнє сервісі за тиждень до презентації. Повідомляється, що це буде платний сервіс, який дозволить власникам iPhone отримувати розсилку новин, а також різні цікаві журнали. Втім, чи буде ця функція актуальною зараз - невідомо. Практично всі цікаві події в світі можна прочитати в ЗМІ.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що майбутнє GTA 6 під загрозою. Повідомляється, що Sony хоче викупити права на майбутню гру від RockStar може викупити компанія Sony, щоб зробити гру ексклюзивом на майбутню консоль Sony PlayStation 5, вихід якої запланований на 2021 рік.

Знай.uа писав, що компанія Oppo показала смартфон Reno, який отримав топову камеру. Відзначається девайс здатний знімати з 10-кратним зумом без втрати якості, і навіть показали смартфон у справі. Втім, не факт, що це чергова маркетингова пастка, щоб залучити до апарату увагу. Що ж, подивимося, на що здатний девайс вже після його виходу.