Meizu кілька днів тому анонсувала модель Note 9 з 48-мегапіксельною камерою і процесором Snapdragon 675. Немає сумнівів, що девайс з'явиться і на території України, і чекати залишилося недовго.

Смартфон також отримав фронталку на 20 Мп, FHD + дисплей діагоналлю 6.2 і акумулятор на 4000 мАч. Що стосується ціни, девайс буде продаватися від 7000 до 8000 гривень. Це відмінна ціна для такого смартфона, який отримав практично флагманську начинку.

Всього передбачено дві версії Meizu Note 9: 4/64 Гб і 4/128 Гб. Дата початку продажів не уточнюється.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У Китаї вартість моделі в ідентичних конфігураціях пам'яті склала $200 (5300 грн) і $ 240 (6300 гривень). На ринку Піднебесної Meizu Note 9 також доступний у версії 6/64 Гб за ціною $240. Втім, девайс можна замовити на китайських сайтах, але варто бути дуже обережним.

Свій пристрій компанія оцінила в $210 / $240 / $240 в залежності від версії. Представники Xiaomi впевнені, що це занадто дорого для нього. І все ж, така ціна явно сподобається потенційним покупцям.

Нагадаємо, що компанія Apple злила подробиці про майбутнє сервісі за тиждень до презентації. Повідомляється, що це буде платний сервіс, який дозволить власникам iPhone отримувати розсилку новин, а також різні цікаві журнали. Втім, чи буде ця функція актуальною зараз - невідомо. Практично всі цікаві події в світі можна прочитати в ЗМІ.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що майбутнє GTA 6 під загрозою. Повідомляється, що Sony хоче викупити права на майбутню гру від RockStar може викупити компанія Sony, щоб зробити гру ексклюзивом на майбутню консоль Sony PlayStation 5, вихід якої запланований на 2021 рік.

Знай.uа писав, що компанія Oppo показала смартфон Reno, який отримав топову камеру. Відзначається девайс здатний знімати з 10-кратним зумом без втрати якості, і навіть показали смартфон у справі. Втім, не факт, що це чергова маркетингова пастка, щоб залучити до апарату увагу. Що ж, подивимося, на що здатний девайс вже після його виходу.