Компанія Apple оголосила дати проведення щорічної конференції для розробників Worldwide Developers Conference (WWDC). Це означає, що нова ос iOS 13 для iPhone і iPad з'явиться дуже скоро. Втім, вихід нової операційки буде все ж у вересні, разом з виходом нових iPhone, вихід яких традиційно відбудеться на початку вересня.

Як і очікувалося, захід пройде з 3 по 7 червня в конференц-центрі імені Мак-Енер в Сан-Хосе. Вже зараз, розробники можуть подати заявку на участь в конференції. Триватиме реєстрація заявок до 21 березня. Квитки будуть видавати у випадковому порядку. Також вестиметься онлайн-трансляція заходу, так що буде можливість дізнатися про всі подробиці.

Apple обіцяє розповісти на WWDC, як будуть розвиватися системи iOS, macOS, watchOS і tvOS, а також про розробки в сферах доповненої реальності, машинного навчання, здоров'я та фітнесу. Швидше за все, компанія буде намагатися створити цілу екосистему зі своїх устрйсотв, поєднавши ОС для ноутбуків і iOS в одне ціле.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Традиційно на конференції повинні представити нові версії iOS 13, macOS 10.15, watchOS 6 і tvOS 13. Зазвичай вони дебютують в перший день WWDC.

Нагадаємо, що компанія Apple злила подробиці про майбутнє сервісі за тиждень до презентації. Повідомляється, що це буде платний сервіс, який дозволить власникам iPhone отримувати розсилку новин, а також різні цікаві журнали. Втім, чи буде ця функція актуальною зараз - невідомо. Практично всі цікаві події в світі можна прочитати в ЗМІ.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що майбутнє GTA 6 під загрозою. Повідомляється, що Sony хоче викупити права на майбутню гру від RockStar може викупити компанія Sony, щоб зробити гру ексклюзивом на майбутню консоль Sony PlayStation 5, вихід якої запланований на 2021 рік.

Знай.uа писав, що компанія Oppo показала смартфон Reno, який отримав топову камеру. Відзначається девайс здатний знімати з 10-кратним зумом без втрати якості, і навіть показали смартфон у справі. Втім, не факт, що це чергова маркетингова пастка, щоб залучити до апарату увагу. Що ж, подивимося, на що здатний девайс вже після його виходу.