Близько 250 науковців підписали петицію проти використання гаджетів, які поширюють радіочастотне випромінювання. Воно використовується в роботі Wi-Fi, Bluetooth і стільникового зв'язку. Втім, цього варто було очікувати, враховуючи, що шкода бездротової мережі Bluetooth поки не доведено повністю. Та все ж, усі електронні гаджети перевіряють на кількість випромінювання, яке може нашкодити здоров'ю користувачів.

Особливе занепокоєння у вчених викликають бездротові навушники AirPods від компанії Apple. У зв'язку з тим, що пристрій розташований глибоко в вушному каналі, при його використанні крихкі частини органу можуть піддаватися небезпечної радіації. Втім, інцидентів з цими навушниками поки не зафіксовано, так що довести це поки не вийде. Вченим ж залишається тільки здогадуватися, як навушники від Apple можуть нашкодити людині.

Зараз фахівцями не було виявлено достатньої кількості доказів зв'язку використання бездротових навушників і появи раку. Зараз вчені продовжують проводити відповідні тести.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple злила подробиці про майбутнє сервісі за тиждень до презентації. Повідомляється, що це буде платний сервіс, який дозволить власникам iPhone отримувати розсилку новин, а також різні цікаві журнали. Втім, чи буде ця функція актуальною зараз - невідомо. Практично всі цікаві події в світі можна прочитати в ЗМІ.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що майбутнє GTA 6 під загрозою. Повідомляється, що Sony хоче викупити права на майбутню гру від RockStar може викупити компанія Sony, щоб зробити гру ексклюзивом на майбутню консоль Sony PlayStation 5, вихід якої запланований на 2021 рік.

Знай.uа писав, що компанія Oppo показала смартфон Reno, який отримав топову камеру. Відзначається девайс здатний знімати з 10-кратним зумом без втрати якості, і навіть показали смартфон у справі. Втім, не факт, що це чергова маркетингова пастка, щоб залучити до апарату увагу. Що ж, подивимося, на що здатний девайс вже після його виходу.