Виробник люксових телефонів і смартфонів Caviar випустив золоту обмежену версію iPhone XS з вбудованими механічними годинниками з турбійоном — так називається пристосування для підвищення точності годинникового ходу. Втім, корисності в цьому немає абсолютно ніякої.

Задню частину нового iPhone XS і iPhone XS Max Caviar забезпечив довговічним турбійоном або надзвичайно точними механічними годинниками. Ексклюзивні телефони отримали відповідну назву Caviar iPhone Tourbillon і потрапляють під складну серію Grand Complication. Так, задню панель тепер практично не розбити, але буде працювати технологія бездротової зарядки із-за вбудованих годинників - загадка.

Видання відзначає, що це перший iPhone з вбудованими механічними годинниками. Механізм з турбійоном (вихор) є винаходом епохи кишенькових годинників, щоб запобігти вплив гравітації на рух стрілок. Так що годинники з турбійоном надзвичайно точні. Втім, за таку точність і ексклюзивність доведеться дуже багато заплатити.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За девайс доведеться заплатити від 8 до 9 тисяч доларів, в залежності від модифікації смартфона.

Нагадаємо, що компанія Apple злила подробиці про майбутнє сервісі за тиждень до презентації. Повідомляється, що це буде платний сервіс, який дозволить власникам iPhone отримувати розсилку новин, а також різні цікаві журнали. Втім, чи буде ця функція актуальною зараз - невідомо. Практично всі цікаві події в світі можна прочитати в ЗМІ.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що майбутнє GTA 6 під загрозою. Повідомляється, що Sony хоче викупити права на майбутню гру від RockStar може викупити компанія Sony, щоб зробити гру ексклюзивом на майбутню консоль Sony PlayStation 5, вихід якої запланований на 2021 рік.

Знай.uа писав, що компанія Oppo показала смартфон Reno, який отримав топову камеру. Відзначається девайс здатний знімати з 10-кратним зумом без втрати якості, і навіть показали смартфон у справі. Втім, не факт, що це чергова маркетингова пастка, щоб залучити до апарату увагу. Що ж, подивимося, на що здатний девайс вже після його виходу.