Видеоблогер Зак Нельсон, більш відомий під псевдонімом JerryRigEverything, отримав у свої руки смартфон Xiaomi Mi 9 і влаштував йому традиційну серію тестів на міцність.

Варто відзначити, що екран девайса надійно захищений, і необхідно докласти величезне зусилля, щоб залишити подряпини на екрані.

до Речі, захисне скло і закриває виріз на екрані, так що фронтальна камера теж під надійним захистом.

Але отвори динаміка над дисплеєм не покрита склом, і металева решітка може бути пошкоджена гострими металевими предметами. Металеві бічні межі покриті фарбою, яка досить легко сцарапывается при впливі металевими предметами. Втім, це хоч і псує зовнішній вигляд смартфона, на роботу це ніяк не впливає.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

І хоча виробник заявляв, що задня панель пристрою сапфірове, воно досить легко розбилося як для такого матеріалу. Судячи з усього, використовувався сапфір поганої якості.

Тест на згинання смартфон Xiaomi Mi 9 пережив цілком гідно. Незважаючи на невелике згинання корпусу в процесі прикладання сили, апарат не отримав пошкоджень, металева рамка не відійшла від панелей, тріщини не з'явилися.

Нагадаємо, що компанія Apple злила подробиці про майбутнє сервісі за тиждень до презентації. Повідомляється, що це буде платний сервіс, який дозволить власникам iPhone отримувати розсилку новин, а також різні цікаві журнали. Втім, чи буде ця функція актуальною зараз - невідомо. Практично всі цікаві події в світі можна прочитати в ЗМІ.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що майбутнє GTA 6 під загрозою. Повідомляється, що Sony хоче викупити права на майбутню гру від RockStar може викупити компанія Sony, щоб зробити гру ексклюзивом на майбутню консоль Sony PlayStation 5, вихід якої запланований на 2021 рік.

Знай.uа писав, що компанія Oppo показала смартфон Reno, який отримав топову камеру. Відзначається девайс здатний знімати з 10-кратним зумом без втрати якості, і навіть показали смартфон у справі. Втім, не факт, що це чергова маркетингова пастка, щоб залучити до апарату увагу. Що ж, подивимося, на що здатний девайс вже після його виходу.