На Женевському автосалоні відбулася прем'єра повністю електричного кросовера Polestar 2. Варто відзначити, що новинка була розсекречена раніше під час онлайн-презентації. Треба зауважити, що модель не залишила байдужими ні глядачів, ні журналістів і реакція публіки була виключно позитивною. Втім, цей автомобіль вважають головним конкурентом Tesla, так що іншої реакції чекати не варто. Автомобіль навіть дизайном нагадує Tesla. В автомобілі також встановлено величезний дисплей, який для водія є мозком автомобіля.

Як відзначають фахівці яким пощастило розглянути кросовер наживо, Polestar 2 оснастили сучасною мультимедійною системою з 11-дюймовим тачскріном, цифровою панеллю приладів, панорамним дахом і світлодіодними фарами. Крім того опціонально доступні 20-дюймові колісні диски, амортизатори Ohlins, гальма Brembo і багато іншого. Кожен бажаючий може укомплектувати своє авто широким набором пакетів, що не може не радувати. Однак, в Tesla є точно така ж можливість.

Нагадаємо, що в основу електричного кросовера Polestar 2 лягла платформа CMA. У рух модель приводиться двома електродвигунами, сумарна продуктивність яких становить 408 к.с. і 660 Нм крутного моменту. З нуля до сотні новинка зможе розганятися менше ніж за 5 секунд, а запас ходу складає 500 кілометрів. Це досить багато, враховуючи габарити авто. Про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple злила подробиці про майбутнє сервісі за тиждень до презентації. Повідомляється, що це буде платний сервіс, який дозволить власникам iPhone отримувати розсилку новин, а також різні цікаві журнали. Втім, чи буде ця функція актуальною зараз - невідомо. Практично всі цікаві події в світі можна прочитати в ЗМІ.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що майбутнє GTA 6 під загрозою. Повідомляється, що Sony хоче викупити права на майбутню гру від RockStar може викупити компанія Sony, щоб зробити гру ексклюзивом на майбутню консоль Sony PlayStation 5, вихід якої запланований на 2021 рік.

Знай.uа писав, що компанія Oppo показала смартфон Reno, який отримав топову камеру. Відзначається девайс здатний знімати з 10-кратним зумом без втрати якості, і навіть показали смартфон у справі. Втім, не факт, що це чергова маркетингова пастка, щоб залучити до апарату увагу. Що ж, подивимося, на що здатний девайс вже після його виходу.