З того самого моменту, як вийшла операційна система Windows 7, пройшло вже майже десять років, а свій перший ювілей вона відзначить у другій половині нинішнього року. Проте, компанія шукає всі можливі способи пересадити користувачів культової сьомий “вінди” на 10 версію.

Так, вже 14 січня 2020 року, тобто зовсім скоро відбудеться офіційне припинення підтримки операційної системи Windows 7. З цього самого дня для даної ОС не будуть випускатися зовсім ніякі оновлення, починаючи від патчів для системи безпеки і закінчуючи спеціальними апдейтами. Це означає, що хакери можуть знайти вразливість система, а Microsoft не буде вживати ніяких заходів по усуненню.

Вже зараз всім користувачам в даній операційній системі почали показувати спеціальне повідомлення, яке говорить про те, що незабаром Windows 7 прийде кінець, і варто самостійно як можна швидше оновитися на Windows 10. Втім, далеко не всі користувачі поспішають переходити на нову операційну систему, яка працює не краще Windows 7. Microsoft вже зіпсувала враження від використання Windows 10, і цього їй користувачі ніколи не забудуть.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, що експерти розповіли, потрібен Android-юзерам антивірус на смартфон. Як виявилося, з 200 перевірені антивірусних додатків, лише 10% з них захищають від більшості вірусних програм і шкідливого коду. Інші ж творці додатків хочуть нажитися на користувачів, нав'язуючи свої платні послуги, які насправді не приносять абсолютно ніякої користі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що бездротові навушники AirPods можуть викликати рак у користувача. Вчені повідомили, що шкода навушників від яблучної корпорації ще не доведений, але бездротова мережа явно не йде на користь мозку людини, що користується цими навушниками.

Знай.uа писав, що Apple і Spotify побили горщики. Повідомляється, що популярний музыкальній сервіс поскаржився на Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація зловживає своїм становищем на ринку, і підвищується ціни на продукцію конкурентів.