Як відомо, у минулу п'ятницю відбулася презентація электрокроссовера Tesla Model Y, який ділить з молодшою моделлю лінійки Model 3 платформу і 75% компонентів. Втім, всі фанати чекали не це авто. Раніше Маск заявляв, що компанія представить 2 автомобіля в 2019 році. Другий автомобіль буде пікапом.

Не так давно Ілон Маск розповідав, що дизайн Tesla буде вельми футуристичним. Він навіть попереджав, що багатьом вона може здатися занадто футуристичним. Незабаром після презентації Model Y глава Tesla опублікував на своїй сторінці в Twitter перше рекламне зображення пікапа Tesla. І навіть з цього тизера стає очевидно, що Маск не обдурив щодо футуристичного дизайну. Авто виглядає дуже дивно. Принаймні, форми автомобіля явно незвичайні.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

на Жаль, перший тизер, як і у випадку з таким для Model Y, вийшов вельми художнім. Судячи з усього, те, що на ньому можна розгледіти, є капотом майбутнього пікапа. А ця яскрава лінія під значком Tesla не що інше, як фари переднього освітлення. Не виключено, що автомобіль буде схожий на вантажівку, тільки зменшеної версії. Про інші подробиці поки не повідомляється.

Нагадаємо, що експерти розповіли, потрібен Android-юзерам антивірус на смартфон. Як виявилося, з 200 перевірені антивірусних додатків, лише 10% з них захищають від більшості вірусних програм і шкідливого коду. Інші ж творці додатків хочуть нажитися на користувачів, нав'язуючи свої платні послуги, які насправді не приносять абсолютно ніякої користі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що бездротові навушники AirPods можуть викликати рак у користувача. Вчені повідомили, що шкода навушників від яблучної корпорації ще не доведений, але бездротова мережа явно не йде на користь мозку людини, що користується цими навушниками.

Знай.uа писав, що Apple і Spotify побили горщики. Повідомляється, що популярний музыкальній сервіс поскаржився на Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація зловживає своїм становищем на ринку, і підвищується ціни на продукцію конкурентів.